Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencileri Akran Buluşmasında Geleceklerini Konuştu

İlan Tarihi:4.05.2024 13:47:00
Güncelleme Tarihi:4.05.2024 13:50:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümünce düzenlenen “Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencileri Akran Buluşmasında Konuşuyor” başlıklı söyleşi geniş katılımla Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe Spor Yöneticiliği Bölümü, Rekreasyon Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri ile akademik personel katıldı.

Açılış konuşmasını Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kadir Yıldız’ın yaptığı söyleşide; Doç. Dr. Kadir Yıldız Spor Yöneticiliği Bölümü adına böyle bir etkinliğin organizasyonunda emeği geçen öğrencilere ve bölüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Programın moderatörlüğünü 4. Sınıf öğrencisi Ezgi Doğan yaparken, 1. Sınıf öğrencisi Timur Duman, 2. Sınıf öğrencisi Simay Pekşen, 3. Sınıf Öğrencisi ve YÖK Kalite Elçisi Neslişah Ünver, 3. Sınıf öğrencisi ve Gönüllü Lider Halil Acar ile 4. Sınıf öğrencisi Mehmet Akif Atasoy konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlikte lisans öğrencileri özgeçmişlerinin yanı sıra, kariyer planlamaları, Ulusal Staj Programı, Yabancı Dil eğitimi, Erasmus deneyimleri ve akademik kariyer konuları ile özel sektör çalışma deneyimleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Etkinlik sonrasında konuşmacı öğrencilere Spor Yöneticiliği Bölüm Öğrencileri tarafından 20 fidan bağışı hediye edildi. Etkinlik teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

346 görüldü.    0 Paylaşıldı